miksi pillu tuntuu hyvältä

 

Sipuli riippuvalaisin

197,00 €


Keskustelu - miehet, miltä tuntuu liian löysä? | Seksi | Vauva

miksi pillu tuntuu hyvältä
Minusta tuntuu hyvältä, mutta ei niin hyvältä kuin aiemmin ja olen juuri miettimässä miten saisin sen sanottua, kun mies vetää kalunsa pois ja menee polvilleen jalkoväliini. Hän alkaa hyväillä minua sormillaan taas. Odotan mitä seuraavaksi tapahtuu.


Naisen orgasmi | Naisten Itsetyydytys | Masturbointi

Vierailija: "miksi miehet tykkäävät yleensä naida takaapäin?". "on yksi tärkeä, varsinkin jos naisella on kaunis peppu ja kapea vyötärö. Se on uskomattoman kiihottavan näköistä kun kalu uppoaa sinne. Sitten ainakin minun mielestä oikeasti pillu tuntuu tiukemmalta takaapäin. Siinä saa säädellä its


Hyvin opittua – itorg69

Naisen pitää ottaa itse vastuu omasta saamisestaan ja kertoa miehelle mikä kiihottaa ja mikä tuntuu hyvältä. Myös lantionpohjan lihasten hyvä kunto ja niiden käyttö on tärkeää kun orgasmia opetellaan.


Kysy mieheltä! | sivu 5 | Pakkotoisto.com

keskikokoisen omaaviakin. Itsellä 17 cm pitkä ja 4,5 paksu, no paksuus tietysti olennaista, mutta tuntuu siltä, että pitäisi olla vähintään 5,5 cm paksu, että vaimon pillu tuntuisi hyvältä.


Kukkasen avautumisia: Naiset, miltä orgasmi(t) tuntuu

1. Pillu on kostea2. Pillu on lämmin3. Pillu on ahdas4. Pillu tuntuu hyvältä5. Pillun takia syntyy lapsia6. Pillun takia ihmiset tekevät vähemmän itsemu


Miksi naiset ei pidä pilluistaan huolta? | Keskustelu

Parhaalta tuntuu, kun aloittaa rintojen ja nännien stimuloinnin äärihellästi -siten että hädintuskin tuntee kosketusta, mutta voimistaa stimulaatiota pikkuhiljaa siten, että lopulta voi jopa purra -sattuu, mutta ei liikaa, kipu tuntuu hyvältä ja orkut vaan voimistuu ja voimistuu).


Keskustelu - miehet, miksi takaapäin? | Sana vapaa

Pillu tuntuu siis hyvältä vain, jos nainen nautinnosta kouristelee. Tämä on katkera tieto meille, joita naiset ei himoitse ytmi joka saa naisen kiimaan saa paremman tuntuista pillua. Tämä on katkera tieto meille, joita naiset ei himoitse ytmi joka saa naisen kiimaan saa paremman tuntuista pillua.


Vanhemman miehen opetuksessa | Eroottisia Tarinoita

Pillu tuntuu ihanalta. Otan Iinaa tukasta ja vedän tytön päätä kevyesti taaksepäin. Limaiset häpyhuulet hyväilevät kaluni vartta ja puristavat sitä tiukasti. Tunnen kuinka orgasmi lähestyy.


9 eri syytä miksi pillu on parempi kuin muna - Keho

Se tuntuu taivaallisen hyvältä jo ensikosketuksesta alkaen. Anaaliseksin ei ole tarkoitus olla kitkaista työntämistä ja hankausta. Jos peppuseksi tuntuu siltä, keskeytä operaatio ja hae liukuvoide.Tuomas mini riippuvalaisin