naisen anatomia klitoris

 

Sipuli riippuvalaisin

197,00 €


Häpykieli – Wikipedia

Klitoris Riemunapin koolla on suuria eroja, kuten kaikella muullakin. Klitoriksen leveys vaihteli tutkimuksessa 0,2 sentistä 2,5 senttiin ja pituus 0,4 sentistä neljään senttiin.


Anatomian oppitunti – Lunette Kuukuppi

naisen anatomia klitoris 15 tärkeintä asiaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää omasta intiimialueestaan ja anatomiasta: immenkalvo, väliliha, virtsaputki, kohdunkaula, vagina


Tutkimus: maaginen luku on 2,5 cm – se tuo naiselle

naisen anatomia klitoris Naisen sukupuolielimiin kuuluvat emättimen lisäksi muun muassa munasarjat eli munarauhaset, munanjohtimet, kohtu sekä ulkoiset sukupuolielimet Sisällysluettelo 1 Anatomia


Sukupuolielimet | Terve.fi

Ohessa on linkki Lunetten sivuille, jossa esitellään hyvin naisen sukuelinten anatomia. Kuvasta huomaat, että klitoris on yksi osa naisen sukuelimiä. Klitorikseen on miltei mahdotonta koskea sisäpuolelta, koska se sijaitsee itsessään naisen elimistön sisällä.


Gynekologi: Naiset tuntevat sukuelintensä anatomian

naisen anatomia klitoris Lokakuussa 2014 julkaistiin Clinical anatomy-lehdessä artikkeli, jossa kyseenalaistettiin vahvasti käsitys vagina-, klitoris- ja G-pisteorgasmeista erillisinä orgasmeina.


Naisen Hehku: Naisen anatomiaa osa 3 - Klitoriksen laaja

Jokaisen naisen vagina on ulkonäöltään uniikki. Kuitenkin ulkosynnyttimissä ja emättimessä tapahtuu erilaisia muutoksia vuosien saatossa, joista kannattaa olla tietoinen.


Tutkimus: maaginen luku on 2,5 cm – se tuo naiselle

Ulkoinen anatomia. Ulkoiset sukuelimet ovat vartalon ulkopuolella. Kokonaisuudessaan tätä aluetta kutsutaan hävyksi tai vulvaksi, johon kuuluvat sisemmät ja uloimmat häpyhuulet, klitoris, virtsaputken suu ja emättimen aukko.


klitoris – Wikisanakirja

Naisen ollessa seksuaalisesti kiihottunut emättimen seinät kostuvat. Emättimen seinistä erittyvä erite liukastaa emättimen, jotta yhdyntä onnistuu helpommin. Jos emätin ei kostu riittävästi seksitilanteessa, kannattaa avuksi ottaa liukuvoide. Se suojaa limakalvoja.


klitoris - Justwearit.fi

Eli jos klitoris sijaitsee korkeintaan 2,5 sentin päässä virtsaputken suulta, nainen onnistuu saamaan orgasmin yhdynnässä. Jos klitoriksen sijainti on yli kolmen senttimetrin päässä virtsateiden suulta, naisen yhdyntäorgasmi on epätodennäköisempi.


Naisen Hehku: Naisen anatomiaa osa 1 - Vulva

naisen anatomia klitoris Häpykieli eli klitoris (5) sijaitsee virtsaputken aukon yläpuolella pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa aivan karvoituksen reunan tuntumassa. Se on lisäksi pienen ihopoimun suojassa. Se on suunnilleen herneen kokoinen ja samanlaista pehmeää paisuvaiskudosta kuin poikien siitin. Se onkin kaikkein tuntoherkin alue naisen sukupuolielimessä.Tuomas mini riippuvalaisin