raskaana ilman seksiä

 

Sipuli riippuvalaisin

197,00 €


Kuinka kauan miehet voitte olla (parisuhteessa) ilman

raskaana ilman seksiä
Neuvokaa! Kuinka todennäköistä on että olen raskaana kun olen unohtanut e-pilleri laatastani ottaa pari pilleriä, ja juuri niinä päivinä olen harrastanut yhdyntää, nyt kun pidin tauon e-pillereistä niin kuukautiseni tulivat, ja harrastin niidenkin aikana yhdyntää ??


Miten saan sen harrastamaan seksiä ilman kortsua?! - YouTube

AVAlaiset kertovat, mikä on ollut heidän pisin aikansa parisuhteessa harrastamatta seksiä. Kyselyyn tuli lähes 2100 vastausta. Suurin osa, 35 prosenttia, kertoi pisimmän ajan olleen kuukausia. 34 prosenttia sanoi eläneensä parisuhteessa seksittä viikkoja. 16 prosenttia puhui päivistä, 15 prosenttia vuosista ilman seksiä parisuhteessa.


Mitkä yhdyntäasennot voivat olla mukavia raskaana oleville

Harrastin poikaystävän kanssa seksiä ilman ehkäisyä, voinko tulla todennäköisesti raskaaksi? Se oli meidän ensimmäinen kerta. En halua kertoa vanhemmilleni, mistä tiedän aluks että olenko raskaana ja voiko raskaaksi tulemista estää jälkeenpäin?


voiko näin tulla raskaaksi?? - Naistentaudit - Suomi24

Ollaan harrastettu poikaystävän kanssa seksiä ilman kumia, mutta hän ei ole kertaakaan tullut sisääni vaan lopettanut juuri ennen laukeamistaan.


Puoli vuotta ilman seksiä: "Turhautuminen purkautui

raskaana ilman seksiä
Voi ku kivaa! Ja kyllä se on mahdollista, siis tulla raskaaksi ilman seksiä! Kävi mullekkin niin!!! En keksiny muuta syytä ku sauna. Siis kerrostalon sauna, jossa olin alasti ja ilman istuinta.


Raskaana ilman seksiä ? | Terve.fi

raskaana ilman seksiä
voiko itsetyydytyksestä tulla raskaaksi? tai ylipäätänsä ilman seksiä? oon kolmetoista vuotias ja teen itsetyydytystä säännöllisesti ja lähes päivittäin mutta mulla oli pieni tauko tyydytyksestä ja nyt pelottaa että mä oon raskaana kun mun vatsa on vähän kasvanut. oonko raskaana?


Suomalaiset paljastavat: Tämä on pisin aikani

Aina on mahdollisuus tulla raskaaksi, jos harrastaa suojaamatonta seksiä – myös ensimmäisellä kerralla. Jos harrastat suojaamatonta seksiä muttet halua tulla raskaaksi, sinun täytyy valita itsellesi sopiva ehkäisymenetelmä.


Raskaaksi heti kuukautisten jälkeen? | Keskustelu | Kaksplus

Ooon nyt tässä miettinyt, että voinko olla raskaana, kun harrastin seksiä poikaystäväni kanssa 8.2 ja kuukautiset sit alkoi 12.2 6päivää etuajassa normaalista kierrosta ja kestivät vain kolme kokonaista päivää ja neljäntenä päivänä tuli pelkkää tuhrua. Nyt sunnuntaista asti ollut vähän väliä outo olo, sellainen etova ja väsynyt. Aivan kuin olisi krapula, vaikka ei oo..


Voiko tulla raskaaksi? | sivu 4 | Keskustelu | Anna

raskaana ilman seksiä
Hei, Emme ole poikaystäväni kanssa harrastaneet seksiä, mutta olemme hyväilleet toisiamme käsien avulla laukeamiseen saakka. Minä olen hyväillyt ensin poikaystävääni ja sitten hän minua.


Kuinka kauan miehet voitte olla (parisuhteessa) ilman

Eli siis kuukausi sitten siirsin menkkoja ja sen siirtopillereiden käytön aikana en harrastanut seksiä, ei ollut sisällä hetkeäkään, mutta hyväilyä ja sukupuolielimet koskettivat toisiaan, hiukan myös emättimen suulta, MUTTA ei sisällä. Menkat tuli pillereiden lopetuksen jälkeen normaalisti.


Raskaaksi tulo ILMAN yhdyntää! | Demi

Odotan esikoistamme. LA maaliskuun alussa eli vielä kuukauden verran. Muutamaan kuukauteen emme ole enää harrastaneet seksiä ollenkaan, paitsi muutaman


Onko todennäköistä että olen raskaana? - Justwearit.fi

75 prosenttia IS:n nettikyselyyn vastanneista kertoo olleensa aikuisiällä puoli vuotta ilman seksiä. ”Olin naimisissa 12 vuotta, seksikerrat harvenivat vuosi vuodelta.


Raskaus ja seksi | Keskustelu | Anna

raskaana ilman seksiä
75 prosenttia IS:n nettikyselyyn vastanneista kertoo olleensa aikuisiällä puoli vuotta ilman seksiä. ”Olin naimisissa 12 vuotta, seksikerrat harvenivat vuosi vuodelta.


RASKAANA? | Demi

Ilman seksiä vaimon kanssa voin olla vaikka kuukausia (no, pisin aika taitaa olla 6-7 viikkoa). Ilman mitään seksiä 2-3 päivän jälkeen alkaa panettaa, viikon jälkeen päässä ei pyöri juuri mikään muu kuin SE. Oma käsi pelastaa joutumasta näin pitkälle.Tuomas mini riippuvalaisin